Deutsch English Suomi italiano français
Lapland Feeling Lodge
Aktiviteettejä Ylläksellä
Ylläkselle saapuminen
Lapland Feeling huoneistoesittely
Hinnasto
Varauskysely
Vieraskirja
Kuvia ja videoita
Ajankohtaista
Linkkipankki
Lapin postikortti
Varausehdot
Ota yhteyttä
Sininen huone Kylpyhuone Olohuone Punainen huone Suksihuoltohuone Yläkerta 360 view

Maastohiihtoa, laskettelua, moottorikelkkailua, patikointia, kalastusta, marjastusta ja paljon muuta …! Ihaile pohjoisen taivaan revontulia, ruskan väriloistoa ja keskiyön auringon kirkkautta Feeling -huoneistostamme Ylläksellä, Äkäslompolossa!

Lapland Feeling in the summer

Feeling -huoneiston varaus- ja maksuehdot

Feeling -huoneiston varaamisessa, peruuttamisessa ja maksuissa noudatetaan seuraavia ehtoja.

Tehtyään varauksen asiakas saa ennakkovaraus- ja loppulaskun. Ennakkovarauksen summa on 30 % varauksen arvosta ilman toimitusmaksua. Varaus vahvistuu, kun ennakkomaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruutetuksi.

Loppulaskun eräpäivä on 6 viikkoa ennen oleskelun alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 6 viikkoa ennen varauksen alkamispäivää, ei erillistä ennakkomaksua lähetetä, vaan asiakas saa suoraan loppulaskun.

Mikäli varaus tai ajankohta sitä edellyttää, voi huoneiston omistaja varausta tehtäessä ilmoittaa pidemmistä/lyhyemmistä varaus-/peruutusehdoista.

Huoneiston vastaanotto ja luovutus

Huoneisto on vastaanotettavissa tulopäivänä klo 16.00-18.00. Jos tulo on myöhemmin kuin klo 18.00, asiakkaan on ilmoitettava siitä huoneiston omistajalle. Lähtöpäivänä huoneisto luovutetaan klo 12.00 mennessä. Mahdollisesta oikeudesta käyttää huoneistoa lähtöpäivänä ko. luovutusajan jälkeen pyydetään sopimaan erikseen huoneiston omistajan kanssa varausta tehtäessä.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti huoneiston omistajan yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen tai sähköpostilla osoitteeseen feeling[AT]lapland-feeling.net. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut huoneiston omistajalle.

Mikäli varauksen peruutus tapahtuu:

  • 50 vrk ennen oleskelun alkua, veloitetaan maksetusta ennakosta peruutuskuluina 15 %;
  • alle 50 vrk ennen oleskelun alkua, veloitetaan 30 % varauksen arvosta;
  • alle 30 vrk ennen oleskelun alkua, veloitetaan koko varauksen arvo.

Mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee, veloitetaan suoritetusta maksusta 15 %:n peruutuskulut. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava kirjallisesti (lääkärintodistus). Kehotamme asiakastamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Huoneiston omistajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), huoneiston omistajalla on oikeus peruuttaa varaus ja velvollisuus ilmoittaa siitä mahdollisimman pian asiakkaalle.