Deutsch English Suomi italiano français
Lapland Feeling Lodge
Aktiviteettejä Ylläksellä
Lapland Feeling huoneistoesittely
Hinnasto
Varauskysely
Vieraskirja
Kuvia ja videoita
Ajankohtaista
Linkkipankki
Lapin postikortti
Varausehdot
Ota yhteyttä
Sininen huone Kylpyhuone Olohuone Punainen huone Suksihuoltohuone Yläkerta 360 view

Maastohiihtoa, laskettelua, moottorikelkkailua, patikointia, kalastusta, marjastusta ja paljon muuta …! Tasokas Feeling -huoneisto odottaa sinua nopeiden ja vaivattomien yhteyksien päässä Ylläksellä, Äkäslompolossa!

Kittilä airport

Näin matkustat Äkäslompoloon ja Feelingiin

Äkäslompolo Ylläksellä on yksi helpoimmin ja nopeimmin saavutettavista hiihtokeskuksista Suomessa. Hiihtokaudella ja ruska-aikaan on tarjolla useita päivittäisiä lentovuoroja Kittilään, Rovaniemelle ja Kemiin. Kittilän lentokentältä on vain puolen tunnin matka linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla Äkäslompoloon. Rovaniemeltä matka Äkäslompoloon taksilla tai vuokra-autolla kestää noin kaksi tuntia, Kemistä hiukan enemmän.

Sesonkeina Äkäslompoloon on myös erinomaiset junayhteydet eripuolilta Suomea. Junat liikennöivät Kolariin, josta on edestakainen vajaan puolen tunnin jatkoyhteys linja-autolla, ja Rovaniemelle, josta jatkoyhteys Äkäslompoloon järjestyy kätevästi taksilla tai vuokra-autolla. Omalla autolla matkustavat voivat ottaa myös auton autopikajunaan ja jatkaa aamulla levänneenä perille.

Käytössäsi on myös reittiliikenteen ja sesonkina lisäksi charterliikenteen linja-autoyhteydet Äkäslompoloon.

Jatkoyhteyksistä linja-autolla, taksilla ja vuokra-autolla katso lisää linkkiluettelosta.

Feelingin sijainti googlen kartalla

Google kartta