Deutsch English Suomi italiano français
Lapland Feeling Lodge
Aktiviteettejä Ylläksellä
Ylläkselle saapuminen
Lapland Feeling huoneistoesittely
Varauskysely
Vieraskirja
Kuvia ja videoita
Ajankohtaista
Linkkipankki
Lapin postikortti
Varausehdot
Ota yhteyttä
Sininen huone Kylpyhuone Olohuone Punainen huone Suksihuoltohuone Yläkerta 360 view

Maastohiihtoa, laskettelua, moottorikelkkailua, patikointia, kalastusta, marjastusta ja paljon muuta …! Hae lomallesi sopiva ajankohta Feelingin varauskalenterista ja varaa loma kelohuoneistostamme Äkäslompolossa, Ylläksellä!


enquirehere

Varattavissa olevat viikot ja viikkohinnat Feelingissä

Korkeasesonkeina ja sesonkeina Feeling on vuokrattavissa vain kokonaisiksi viikoiksi lauantaista lauantaihin. Matalasesonkina kannattaa kysyä myös lyhyempiä ja muulloin kuin lauantaina alkavia varausjaksoja. Tyypillisesti vieraamme vuokraavat Feelingin kahden viikon jaksoissa.

Oheisesta kalenterista näet, milloin Feeling on vapaa ja siis varattavissa käyttöösi. Keltainen tarkoittaa, että huoneisto on jo varattu. Valkoinen merkitsee, että huoneisto on vielä vapaa ja vuokrattavissa. Vihreä väri lauantain kohdalla tarkoittaa tulo- ja lähtöpäivää. Kalenteri pidetään aina ajan tasalla ja sen päivityksessä on korkeintaan muutaman tunnin viive. Tekemällä varauskyselyn, varmistat, onko huoneisto varattavissa haluamanasi ajankohtana. Samalla voit kysyä muita mahdollisesti haluamiasi lisätietoja. Kyselyyn vastataan aina vuorokauden kuluessa.

Hintakaudet:
Feelingissä on kolme hintakautta: matalasesonki, sesonki ja korkeasesonki. Kullakin hintakaudella on perusviikkohinta kahdelle henkilölle ja viikkohinta lisähenkilölle (max 5). Lapset 0-4 vuotta maksavat vain 20 % ja 5-12 vuotta 50 % lisähenkilön hinnasta. Näin esim. pariskunnat, jotka asuvat Feelingissä väljästi seitsemän henkilön huoneistossa kahden henkilön hinnalla, säästävät aina merkittävästi rahaa muihin lomatarpeisiin. Oheisesta taulukosta löydät suoraan perusviikkohinnan kahdelle henkilölle ja viikkohinnan lisähenkilölle haluamanasi varausjaksona.

Hinta sisältää:
Viikkohinta sisältää veden ja lämmön ohella liinavaatteet, pyyhkeet, astianpesuaineet, WC- ja keittiöpaperit, takkapuut ja loppusiivouksen.